Tast de vins 25/11/17, en imatges
Fantàstica trobada d’emprenedors el passat dijous 25 d’octubre al Soul Pub de Terrassa
En Víctor, de Cerveses La Mola, que és al capdavant de Soul Pub, juntament amb la Mariona, van explicar tot el procés de l’elaboració de la cervesa i posteriorment se’n van degustar 4 tipus diferents.
Va ser una bona forma de començar a escalfar motors per a una trobada emprenedora diferent i engrescadora.
Després del tast, els assistents, es van endinsar en olivades, hummus i formatges, mentre aprofitaven la vetllada per a conèixer-se millor i així ampliar la seva xarxa de contactes.
L’esperit de la XET és donar suport als emprenedors perquè puguin col·laborar entre ells, aprenguin, s’ajudin mútuament i ampliïn la seva xarxa de contactes, i això és el que van fer tots els participants, entre els quals: HappyCustomerBox, Ensertia, Baraka Viatges, Eventos y Publicidad Duarte, argumentamarketing i Ricard Collell.
Perquè, als emprenedors, “poder explicar què fem, com ens sentim, quines necessitats tenim i compartir-ho ens enriqueix”.
Moltes gràcies a tots per haver fet possible aquesta idea, i a en Víctor i la Mariona per la vostra professionalitat i la bona acollida que vam tenir, que ens va fer sentir a tots com a casa!
Us recordem que les properes trobades són:
- Formació el 28 de novembre: “Les 7 claus de la comunicació”, a càrrec de Marisol de la Orden. Inscripcions: clic aquí.
- Formació gratuïta: “Habilitats emocionals i de lideratge essencials per a emprenedors”, a càrrec de Biel McMillan, el proper dia 14 de desembre. Més informació: clic aquí.