Ultreia Projects

Oferim serveis de creació i actualització de tot tipus de projectes web juntament amb serveis de formació informàtica.

logo_ultreia_projects

Descripció

Ultreia Projects és un projecte d'emprenedoria dedicat a la creació i actualització de pàgines web, i a la impartició de tallers i formacions relacionades les noves tecnologies.

L'objectiu d'Ultreia Projects és que tots els particulars, petites i mitjanes empreses, emprenedors i petits comerciants tinguin presencia a Internet amb un projecte web adequat a la seva mida i a la de la seva empresa o comerç.

Per altra banda Ultreia Projects també té com a objectiu millorar el dia a dia tecnològic de les persones o empreses amb tallers i formacions en noves tecnologies que faran augmentar la seva productivitat aplicant les últimes eines informàtiques del mercat.

Adreça:

Carrer Cardaire 13
08221. Terrassa, Barcelona.

Telèfon: +34 636 522 927

Email: hola@ultreiaprojects.com

Web: https://ultreiaprojects.com

 

  • Creació de tot tipus de projectes web com ara pàgines corporatives, eCommerce, pàgines web per a celebracions, portals de formació en línia i pàgines web a mida.
  • Actualització de pàgines web senceres o de les parts necessàries per deixar les webs antigues amb una aparença moderna, visibles en tot tipus de dispositius i ben posicionades als cercadors amb tècniques de SEO.
  • Impartició de tallers totalment pràctics de xarxes socials, de creació de vídeos, de presentacions, d’assessorament en xarxes socials o de posicionament web entre d'altres.
  • Impartició de formacions presencials relacionades amb les noves tecnologies, com ara  cursos d'office avançat o de creació de pàgines web.
  • Col·laboració com a ponent en xerrades o conferencies en congressos, empreses o esdeveniments relacionats amb l'emprenedoria i les noves tecnologies.

Oriol Penas
CEO, Dissenyador Web i Formador

Socials

FES-TE SOCI DE LA XET!

APUNTA'T-HI